030-7370066 welkom@spark2result.nl Spark!

Teams op scherp

Effectief samenwerken richting resultaat

Teamen is hét werkwoord van nu. Samenwerken, in verschillende samenstellingen. Binnen én buiten de eigen organisatie. Haal resultaten: binnen het team of zelfs over afdelings- en organisatiegrenzen heen.

 

Samen schrijven en creëren 

Met een groep een publicatie maken over een werkwijze, verandertraject of inhoudelijk onderwerp? We faciliteren het proces. Geven richting en ruimte aan het gesprek. Vatten de essentie in een logische structuur en heldere woorden. Of het nu gaat om een plan van aanpak, een voorstel, een handleiding of een boek.

Kom op koers – met een nieuw of bestaand team

Met een nieuw team vanuit verschillende afdelingen of zelfs organisaties aan de slag gaan? Of wellicht is het team al een tijdje aan de slag maar komt alle expertise nog niet lekker naar voren. We helpen op weg met visie, focus en vaart. Zodat de structuur voor de kaders zorgt, waarbinnen expertise en creativiteit de ruimte krijgen.

 

Effectiever vergaderen en samenwerken

De ambitie is er. De juiste mensen ook. En toch lopen vergaderingen langdradig. Met diffuse energie. Waardoor niet díé resultaten gehaald worden die je voor ogen had. We helpen in enkele effectieve sessies de energie richten naar resultaat. En we denken mee over een constructieve invulling van de sessie; van agenda tot werkwijze.